Az oldalamat böngészve elfogadod, hogy használod a sütiket. Ez az üzenet csak egyszer jelenik meg.

Tudj meg többet itt...

Streamek Témái

Ha te is szeretnél interaktívan részt venni a műsorban, kövess Twitchen!

Just Dance 2020

Ez a leggyakoribb stream. A Just Dance-ben koreográfiákat lehet tanulni rengeteg számra, ezt verseny szerűen űzöm, így rengeteget gyakorlok a jobbnál-jobb eredmények eléréséért. Jelenleg World Dance Floor-t közvetítek, amihez ti is csatlakozhattok konzolotokról online, hogy akár megmutasd, hogy le tudsz győzni. Továbbá számkéréseket szoktam teljesíteni, esetenként meghívott vendégekkel.

Néhány táncos videómat itt megtalálod!
GPeti07 - Just Dance
GPeti07 - Ring Fit Adventures

Ring Fit Adventure

A Ring Fit Adventure sztoriját nézhetitek végig, miközben a kattintgatás helyett tornagyakorlatokat kell végeznem a pályákon való végigjutáshoz és a szörnyek legyőzéséhez. A sztorimód végeztével nézői kérések alapján összeállíthattok külömböző feladatsorokat, amit nyugodtan csinálhattok velem együtt! :D

Ha lemaraadtál, itt tudod visszanézni a korábbi részeket!

Hearthstone

Talán a legnépszerűbb kártyajáték, melyben kihívhattok néhány körre, vagy éppen véletlenszerűen próbálok legyűzni mindenkit! :D

GPeti07 - Hearthstone
GPeti07 - Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

A régi kedvencem Crash megújult köntösben visszatért, így megédremel egy végigjátszást melyet élőben követhettek végig. Ez a változat az első három részt foglalja magába.

A Crash Bandicoot 3 Végigjátszás itt érhető el. 2020 január 8-tól minden szerdán 9 órától újabb videóval.

Crash Team Racing Nitro Fueled

A Crash Team Racing is kapott egy felújított verziót! Versenyezük végig együtt a pályákat egy végigjátszás keretein belül, miközben próbál megállítani a sok versenytárs mindenféle rakétával, sugárnyalábbal vagy rengeteg mással. :D

GPeti07 - Crash Team Racing Nitro Fueled
GPeti07 - Heroes of the Storm

Heroes of the Storm

Csatlakozz a partyhoz és játszunk együtt, nyomjuk le az ellenfeleket! Szinte bármely szerepben jól elvagyok, mégis a Tank, Off-tank, vagy a Melee, Ranged DPS szererepek közelebb állnak hozzám. Mondhatni a pörgősebb szerepek.

Overwatch

Hamarosan...

GPeti07 - Overwatch
GPeti07 - Command and Conquer Remastered

Command & Conquer Remastered

Egy újabb régi kedvencem legelső része kap hamarosan felújított változatot teljes sztori móddal, melynek végigjátszását elsők közt láthatod majd nálam. Remélhetőleg multiplayer módot is kap, ahol majd csatázhatunk együtt vagy egymás ellen.

PUBG

Hamarosan...

GPeti07 - PUBG
GPeti07 - Tomb Raider

Tomb Raider

Lara Croft miden idők egyik legkedveltebb karaktere számomra. A rejtélyek feltárása nem egyszeű feladat, rengeteg csapdán, logikai feladatokon kell túljutni, és változatos ellenfelek jönnek szembe, akik meg akarnak állítani! A játékokról végigjátszásokat láthattok élőben, illetve igyekszem utólag is megtekinthetővé tenni.

Ez még nem minden...

Elegendő nézői kérések alapján, érdeklődés függvényében bármilyen játék, tevékenység előfordulhat! Persze, amit kivitelezni tudok számotokra és amit én is szeretek! :)

That's not all...

Stream Időpontok

GPeti07 Appointments

Streamek leggyakoribb kezdési időpontjai Twitchen:

  • H-P: 18:30
  • Szo: 18:30
  • V: 17:50

Csatlakozz Discord szerveremhez a kezdési értesítéekért, illetve ne felejtsd el bekapcsolni Twitchen is a kezdési értesítéeket a harang ikonnal!