By browsing my site you agree to use cookies. You will only see this message once.

Find out more...
OK

Történetem

A múltam néhány főbb eseménye, melyek hatással voltak arra, hogy amit a streamekben láttok, a www.justdance.hu, és maga a közösség létrejöjjön.

2023 - folytatódik a "hazai" Just Dance Party-sorozat

2023-ban márciusban már végre részt tudtam venni a rendezvénen. Immáron a Just Dance 2023-as játék miatt Switchen Joy-con-nal zajlanak a versenyek. Habár 2019-ben már a Berlini verseny miatt sok tapasztalatot szereztem az Switch-es versenyekben, a játék teljes átdolgozást kapott, és sokkal pontosabb mozdulatkövetést igényel, mint korábban, illetve a Kinectről újra át kellett szoknom. Vágül egy újabb győzelemmel sikerült zárnom a napot!

2021-től 2022 - "hazai" Just Dance Party-sorozat

Ez a havi rendszerességű esemény, - melyen amikor én is jelen tudok lenni, - Just Dance díszletekkel és nyereményekkel támogatok, viszont itt emellett versenyzésre is van legetőségem. Amikor csak részt tudtam venni 1. helyezéssel tértem haza.

2022 - tavaszi Mondocon

2022 elején a Mondocon versenyen sok új kihívó volt, szoros küzdelmekkel, végső számként a BO5 mindent eldőntőjeként egy általam nagyon nem szeretett szám miatt egy 2. helyet sikerült szereznem. Viszont rég voltak ilyen jó küzdelmek, élveztem nagyon, és mindenki megérdemelte a helyezését!

2021 - Saját "Fanmade" koreográfiám, Just Dance stílusban

Egy külföldi sráccal együttműködve, - aki a videószerkeszésért volt felelős, - elkészült első saját Just Dance stílusú koreográfiám:

A videó más helyre is kikerült, nagy megtekintéssel, pozitív véleményekkel. @yall YouTube oldalára a teljes videó és azt egy megelőző intró videó.

2022 - Online versenyek és maximum PONT!

A Just Dance 2022-ben már csak a World Dance Floor mini Tournamentek maradtak, melyek szimplán 3 számból álltak. Ekkor már nehéz volt a világgal összeegyeztetni, hogy a legjobbak mindig jelen legyenek, amikor én is épp táncoltam, így hogy megszűnt a hétvégi nagy Tounrament, de a mini versenyeken sokszor voltam első illetve a top 3-ban világszinten. Illetve itt már cél volt, hogy minden dalban a maximum elérhető pontot megszerezzem, és nagyon soknál sikerült is!

2022 - Új kihívás keresése: minden tánc legyen Megastar!

Új kihívást kerestem, melyet Twitchen nézőimmel együtt csináltunk végig. Így hogy nem voltak helyszíni versenyek, így a Just Dance 2022-ben és az Unlimited előfizetéssel elérhető 785 db táncot Megastar-ig nyüstöltem. Néhány dalnál (játék hibája miatt) trükkösen, van hogy kb 1 mp-cel hamarabb kellett táncolni, vagy teljesen mást kellett cisnálni a koreógráfia (egyes részeinél), mint ahogy a zene hallatszik vagy a koreó látszik, így nem kis kihívásra sikeredett.

2022 - Csoportos Fitness Instruktor végzettség az IWI-nél

2020 végétől egy kisebb csapattal elkezdtünk közösen edzeni, természetesen a tánc miatti erősítés érdekében, ahol videósan instruáltam a gyakorlatokat és szerettem volna mindezt hitelesen és pontosan csinálni amit csinálok, azaz mind oktatás, mind tanácsok adása szempontjából. Illetve elkerülni a sok social médiában látható hibásan bemutatott videókat, így a megszerzett anatómiai ismeretekkel.

2020 és 2021 - Online versenyek előtérben

2018 óta jelen vagyok az online versenyeken, sok külfölfi játékossal ismerkedtem meg ezáltal az évek alatt, viszont a COVID után ez az online felület maradt mindenkinek akik versengésre vágytak. A játékban elérető World Dance Floor (WDF) azaz egy online tánctér, ahol hétvégente egy 8 táncból álló nagy verseny zajlott, és a világ legjobbjai is midig részt vettek rajta. Ezeken átlagosan 10. helyezést értem el. Itt a pontok mindig a maximumot ütögették, egy-egy apró hiba se fért bele ha valaki első akart lenni, és itt időnként gondolok a technikára is. :)

Később a Just Dance 2021-ben ez a 8 dalos verseny megszűnt, és egy közösségi rendezésű versennyel folytatódott ahol 3 WDF Tournament 3 táncából, azaz 9 dalból állt a verseny

A Just Dance 2022-ben megmaradtak a World Dance Floor 3 dalos Tournamentjei

2020 és 2022 - Hazai rendezvények/megjelenések szervezése

2017-óta számos rendezvényt is magam mögött tudhatok, viszont 2020 második felére, illetve 2021-ben többnyire a kisebb létszámú rendezvényeké volt a főszerep a COVID korlátozásai miatt. Illetve a Just Dance versenyek emiatt kivitelezhetetlenek voltak. Ekkoriban ilyen volt például a Real Gamers 14:

de a korlátozások után máris visszatért DM Gyermeknap 2022-ben:

2020-tól 2022 - Limited Dance Academy, Just Dance táborok

A tábor mindig sokat motivált, hogy ugyan nem első alkalommal, de ismét kicsiket táncoltathattam, viszon 2020-ban ez volt az első alkalom Magyarországon, hogy kifejezetten Just Dance-re épült egy tánctábor. Segítségemmel remek résztvevőkre szabott táncok mellet, több napon át tartó verseny és később csapat verseny, és videózások kerekedtek, rádásként egy előadás keretein belül megismerhették a résztvevők, a Just Dance trükkjeit és a versenyzés titkait. Mindemellett a tánciskola oktatói is remek pihentető programokkal is készültek!

GPeti07 - Limited Dance Academy, Miskolc

2020 - Pólus Center Just Dance Bajnokság 1. hely

2020 február 16-án megrendezésre került a Pólus Centerben egy nagy színvonalú Just Dance bajnokság, amin bárki részt vehetett. Rengeteg új profi Just Dancer-t ismertem meg, akik szintén egész jók voltak, és így nagyon szoros döntő alakult ki, de végül sikerült megnyernem!

A döntőben már csak extrém táncok jöttek szóba, így nem volt elég a könnyebbeket jól táncolni.

2019 - Just Dance Party budapesti 2. hely

Ez volt a második Just Dance Party-m és ezennel Magyarországon. A versen iszonyatosan szoros volt, és 1-1 apró mozdulaton múlott végig minden szám maximum közeli pontokkal. Mivel a 2019-es Országos Just Dance Bajnokságból lényegében kizártam magam azáltal, hogy elvállaltam a szervezői szerepet, így mindenképp szerettem volna indulni egy nagy színvonalú magyar versenyen is ebben az évben.

A tét ugyan az volt mint Berlinben, viszont örülök, hogy más magyar játékos is megkapta a lehetőséget a bejutásra.

2019 - Just Dance Party berlini győzelem

A 2018-as Országos Bajnokság után elterveztem, hogy idén, 2019-ben, szeretnék legalább egy külföldi versenyen is részt venni, hogy új kihívókra találjak. Berlinre esett a választás ahol a Just Dance Party turnéjának utolsó előtti állomása volt. Egy városnézéssel egybekötve szerettem volna megragadni a dupla esély lehetőségét, hogy indulhassak a fődíjért, ami egy párizsi stúdió látogatás, illetve, hogy bekerülhessek a játékba. Már fél évvel előre tudtam, hogy hatalmas tétje van. Ennek köszönhetően elértem a célom és a berlini Just Dance Party győzelmével megkaptam ezt a lehetőséget. Sajnos teljes videók nincsenek, de készült pár Instagram story a helyi host, Pachuco McPower által, majd később egy írásos interjú is készült.

GPeti07 - Just Dance Party berlini díjátadó

2019 - 2. Magyar Országos Just Dance Bajnokság

Ebben az évben sajnos úgy alakult, hogy ha én nem veszem a kezembe a szervezést, akkor nem lesz több országos verseny. Csak azért sajnos, mert így én nem vehettem részt rajta, és nem tudtam megvédeni a tavalyi címem.

Az adott évben minden PlayaIt-en és hasonló rendezvényeken, ahol voltt Just Dance verseny, egy meghívót lehetett nyerni az országos bajnokságra. A végső rendezvény nagyon színvonalasra sikerült a PlayIt támogatásával, - amit ez úton is köszönök, - és még nagyszínpadot is kaptunk a végső döntőre.

2019 - Táncórák a W.O.W. of dance-nél

2019 márciusában elkezdtem Kortárs-hiphop táncórákra járni a WOW of dance-nél, hogy finomítsam és bővítsem a mozgáskultúrámat. Itt egy szuper csapatot ismertem meg, nem utolsó sorban remek tanárral. Jó ide járni, táncolni, fejlődni, nem mellesleg kikapcsolódni, és azóta is minden évben egy remek, intenzív tánctáborban veszek részt!

A Just Dance-hez kapcsolódóan kezdtem el táncórákat keresni, miután visszanéztem az Országos Bajnokság videóit. A társastáncot kipróbáltam, jó-jó, de nem arra vágytam, valami kihívást kerestem, ami elég nehéz ahhoz, hogy fejlődni tudjak. Aztán ráleltem a WOW of dance-re, ami nagyon tetszett, pont ezt kerestem, és pozitív volt már az első alkalom. Ami még szintén hasznos, hogy a Just Dance extrém számaihoz hasonló koreográfiákat tudtok tanulni, melyek néhány mozdulatát a játék során is fel tudok használni, csupán részletesebben, kifinomultabban tudom megtanulni az egyes részleteket, remek koreókba építve.

2019 - Közvetítések indítása

Streamer és videós tevékenykedésem a Just Dance-hez kapcsolódóan indult 2019.03.05-én. Már egy évvel korábban kezdtem ezen gondolkozni, tervezgetni, de kellett egy kis idő, és nem kevés bátorság, és egy nagy baráti lökés, hogy el is kezdjem, mert nem mindig olyan szép és könnyű minden, mint az látszik. Azóta is folyamatosan fejlesztem, és igyekszem újabbnál-újabb és változatosabb tartalmakkal, technikai újításokkal fejleszteni a közvetítéseket. Nem utolsó sorban remek nézőimnek köszönöm, hogy hozzátesznek ahhoz, hogy még jobban élvezzem ezt csinálni! :)

2018 - Magyar Országos Just Dance Bajnok lettem

2018 ősszén megszereztem a legnagyobb magyar Országos Just Dance bajnoki címet, de mielőtt részletezném jöjjön egy kis előzmény:

A 2018-as tavaszi MondoCon volt az első, ahol dobogós helyet értem el, azaz 2. lettem. A Nyári MondoCon-on - a Tavaszi MondoCon verseny győztesével, és az Országos verseny döntősével ismét meg kellett küzdenem, ezúttal sikeresen, de még hátra volt egy összecsapás, hogy elérjem az első 1. helyezésemet, amit sikerült megnyernem! Ekkor kaptam meg a belépőmet a 2018-as Országos Bajnokságra.

Ezt követően, csak arra vártam, hogy milyen táncokat kell majd gyakorolnom. Így belegondolva sokat gyakoroltam, az Extrém számokat kevesebbet, mert egyszerűen nem volt több időm rá.

Selejtező

Eljött a selejtező, a nevem elsőként került az ágrajzra, ami azt jelenti, hogy a Selejtező két táncát összesítve nekem lett a legtöbb pontom, ez meglepően jó kezdés volt. A legjobb 3 versenyző kapott egy bannolási lehetőséget, amit én nem akartam először kihasználni, mert mindegyik számot úgy éreztem, hogy ugyanannyira tudom.

Főág

Kezdetét vette a tényleges verseny. 8-an jutottak be ide, mindenki jól táncolt. Ekkor 3-ból 3-at nyertem, így egyenesen a döntőbe jutottam.

Döntő

Pár órával később eljött a döntő, fent a nagy színpadon! Itt már csak az extrém táncok jöhettek szóba. Sok-sok ember nézett a színpadra. Nem izgultam, koncentráltam. Még az elején én is a sorok közt ültem, amíg kiderült ki lesz az ellenfelem, így eléggé kipihentem magam, így nagyon nem voltam formában az első számnál, ami az Animals extreme volt, de sikerült nyernem benne.

Utolsó tánc

A döntőben egyenlítettem 2-2-re, majd következett az utolsó tánc, a Walk This Way. Elkezdődött a tánc, az első mozdulat X lett mindkettőnknek, aztán jöttek a Perfect-ek és mentek is, de az ellenfelemnek nem, így az elején le is maradtam közel fél centi csíkkal. A 2. csillag környékén utolértem pontban, és ide-oda dobáltuk a koronát. A közönség ekkor már ujjongott, sikítozott. A vége előtt megint lemaradtam egy hajszállal, ami itt elég sok pontot jelent, nem ronthattam egyet sem. Néhány másodperc több másodpercnek tűnt. Végül behoztam a pontokat éppen a legeslegvégére, és a maximum 13333 pontos skálán, 9 pont különbséggel megnyertem a 2018-as Országos Bajnokságot!

GPeti07 - Just Dance magyar bajnoki kupa emelés

2018 - Just Dance Világbajnokság selejtező

Számomra meglepő, de nagyon jó helyezést értem el a Világbajnokság selejtezőjén, viszont így is 161 emberen múlt előttem hogy bejussak. A World Dance Floor-on zajló online selejtezőt hat egymást követő pénteken tartották, amiken 6 tánc pontját összegezték és a legjobb eredmény került be a listára. Ugyan a 2019-es fináléra nem jutottam be, de elég jó eredményt értem el:

  • Magyarország: 1.
  • Európa egyes részein összegezve: 9.
  • Az egész világon: 162.

GPeti07 - Just Dance World Cup eredmény 2018

2018 - Just Dance Magyarország közösség

Egy magyar Just Dance közösség egyik alapító tagjaként célunk egy aktív közösség létrehozása volt, ami összefogja a magyarországi Just Dance rajongókat és népszerűsíti a játékot. Tevékenységünknek köszönhetően láthatóan egyre többen ismerik meg és egyre több helyen jelenik meg a Just Dance a csapat által, vagy akár más szervezők által.

A közösség neve Just Dance Mánia volt, 2018 elejére elkészítettem a weboldalunkat, szórólapjainkat, stb. mert ekkor már is több kollégiumba hívtak minket, ahol különböző események alkalmával JD bulikat szerveztünk, ahol szintén sokat táncoltam én is.

Az első 1,5 évben rengeteg időt foglalkoztam ezzel, hogy minél hamarabb, minőségi felületek és tartalmak jöjjenek létre, viszont később 2019-ben egyéni úton, azaz élő közvetítések és videós tartalmak irányából is megközelítettem a Just Dance népszerűsítését, és erre helyeztem a hangsúlyt, mert a csapatból szinte csak én foglalkoztam a közösséggel, tartalmakkal. Végül 2020 közepén kiszálltam a csapatból, és immáron teljes mértékben korlátok nélkül justdance.hu-ként népszerűsítem a játékot, és építem a közösségét.

2017 - Just Dance

Valójában 2015 környékén hallottam róla először, viszont mikor 2017-ben felfedeztem az akkor megjelent Just Dance Now-ot, na az fogott meg igazán, ugyanis ezt lehetőségem volt kipróbálni otthon. Eleinte csak ritkán vettem elő pár tánc erejéig, később már többször is befizettem rá. 2017 szeptember végén a Heroes of the Storm-al voltunk kiállítani a Real Gamers 9-en és ekkor találkoztam a kinectes Just Dance változattal, ami sokkal szimpatikusabb volt, mivel nem kellett fogni a telefont, ekkor megismertem pár Just Dancert.

A számomra első Schönherz-es kolis bajnokságra 2017 végén még YouTube videókat nézve készültem, és valahol a középmezőnyben végeztem. Vettem PS4-et, kamerát hozzá, az egyik kedvenc játékomat, és persze a Just Dance 2018 sem maradhatott ki. Ezután egyre jobb és jobb eredményeket értem el a versenyeken.

Természetesen nem mindig csak a versenyekre készültem. Sokat jártam Just Dance bulikra, a versenyek után is még maradtam táncolni, ahol sok kedves embert megismertem, akik szintén szeretnek táncolni. :)

2015 - Heroes of the Storm Magyarország

A játék magyarországi közösségének felületeit nagyon jól indítottuk TM-el és Abydos-sal, alig fél év alatt több, mint 2000-es létszámmal, ahol számos hasonló közösséget szorítottunk magunk mögé minőségi tartalmainkkal. Elkezdtünk versenyeket szervezni és megjelenni számos rendezvényen, mint a kecskeméti Real Gamers vagy a Mondoconon (később PC Guru Show lett), és budapesti gamer bárokban. Remek csapatunk volt, melyhez később Westen is csatlakozott, aki caster-ként közvetített mérkőzéseket a közös csatornánkon, később egyénileg vitte tovább ezt a közösséget.

2015 - Esport kezdetek

Ekkor kezdtem el a játékokkal e-sport szinten foglalkozni, pontosabban először a Heroes of the Stormmal.

2010 - Command & Conquer 4, Európa bajnokok lettünk

A német United Forum szervezésével sok meccsen győztünk, és végül megynyertük az egyik európa-bajnokságot azaz a "European-Conflict: Herausforderungen"-t. A csapat tagja volt rajtam kívül még Sanraith és Abydos. Sajnos ekkoriban még gyerekcipőben jártak a streamek, videós tartalmak.

Az egyetlen még abból az időből származó mérkőzés videóját itt láthatjátok, felújított formában:

2008 - Command & Conquer közösség

Mikor megjelent a Tiberium Wars 3 és megismertem egy szerveren TM-et, nem sokkal később létrehoztuk első weboldalunkat, így egymásra találhattak a játékosok, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb meccsek jöhessenek létre magyar résztvevőkkel. Később Abydos is csatlakozott, aki jobbnál jobb híreket írt, képeket posztolt. Ekkoriban népszerűbb oldalt hoztunk létre, mint az akkori "hivatalosnak szánt" C&C közösségi oldala, így felkértek, hogy dolgozzunk velük. Ez azóta már csak Facebook oldal formájában működik, ugyanis sajnos a játék nehéz utat járt be az elmúlt években.