By browsing my site you agree to use cookies. You will only see this message once.

Find out more...
OK

Main Stream Topics

If you would like to participate in the live streams, follow me on Twitch!

Just Dance 2021

This is the most common stream. Currently, I am broadcasting the World Dacne Floor in Just Dance and I do song requests.

You can find my dance videos here!

You can request these songs during live stream!

GPeti07 - Just Dance 2021 Hungary

More about Just Dance

GPeti07 - Ring Fit Adventures

Ring Fit Adventure

A Ring Fit Adventure sztoriját nézhetitek végig, miközben a kattintgatás helyett tornagyakorlatokat kell végeznem a pályákon való végigjutáshoz és a szörnyek legyőzéséhez. A sztorimód végeztével nézői kérések alapján összeállíthattok külömböző feladatsorokat, amit nyugodtan csinálhattok velem együtt!

Ha lemaraadtál, itt tudod visszanézni a korábbi részeket!

Heroes of the Storm

Csatlakozz a partyhoz Discordon és játszunk együtt, győzzük le együtt az ellenfeleket! Szinte bármely szerepben jól elvagyok, a Ranged DPS szererepek közelebb állnak hozzám, de bármelyből a pörgősebb karaktereket jobban tudom használni.

GPeti07 - Heroes of the Storm
GPeti07 - Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

A régi kedvencem Crash megújult köntösben visszatért, így megédremelt egy végigjátszást, melyet élőben követhettetek végig. Ez a változat az első három részt foglalja magába.

A Crash Bandicoot 3 végigjátszását itt nézheted vissza!

Tomb Raider

Lara Croft miden idők egyik legkedveltebb karaktere számomra. A rejtélyek feltárása nem egyszeű feladat, rengeteg csapdán, logikai feladatokon kell túljutni, és változatos ellenfelek jönnek szembe, akik meg akarnak állítani! A játékokról végigjátszásokat láthattok élőben, illetve igyekszem utólag is megtekinthetővé tenni.

A Rise of the Tomb Raider végigjátszását itt nézheted vissza!

A Lara Croft GO végigjátszását itt nézheted vissza!

GPeti07 - Tomb Raider
That's not all...

Ez még nem minden...

Kérések alapján, és érdeklődés függvényében más játék, tevékenység előfordulhat! Persze, amit kivitelezni tudok számotokra és amit én is szeretek! :)