By browsing my site you agree to use cookies. You will only see this message once.

Find out more...
OK

Mi ez?

Az órákon koreografált bemelegítő rutinokat, majd eszköz nélküli, saját testsúlyos erősítő edzéseket-, és levezető nyújtásrutinokat sajátíthatod el, mindezt táncos alapokra építve. Ezáltal fejlődik az erőnléted, a hajlékonyságod, egyensúlyod és a mozgáskultúrád is bővül.

Hogyan vehetek részt rajta?

 1. Az órák egyelőre Zoom-on keresztül zajlanak, később budapesti helyszínen is elérhetővé szeretném tenni. A Zoom elérhető számítógépre, illetve okostelefonra is. Zoom letöltése
 2. Órák kezdete előtt fogok neked küldeni egy linket, amivel csatlakozhatsz az online órához.
 3. Olyan becenevet használj Zoom-on, amiről be tudlak azonosítani, így be foglak engedni az órára.
 4. Óradíj vagy havi bérlet váltása szükséges. Ezeket én digitálisan kezelem, így nem lesz vele további teendőd.
 5. Végül, webkamera és mikrofon használata szükséges! Így tudok segíteni és korrigálni, ha látom, hogy valakinek szüksége van rá egy-egy mozdulatnál, gyakorlatnál. Persze a résztvevők is látják egymást, így együtt, csapatként edzünk, tanulunk, fejlődünk, akár csak egy teremben. Próbáld a kamerát úgy beállítani, hogy teljes alakosan látszódj.

Mikor lesz?

Hetente, minden kedden 18 órától.

Következő alkalmak:

 • Szünetel!

Amennyiben elmaradna egy tervezett óra, jelzem üzenetben is.

Ajándék +1 ingyen óra

🎁 Ha először jársz nálam, egy alkalmas jeggyel részt vehet +1 alkalommal az adott hónapban. Mivel némely gyakorlat elég komplex így elsőre gyorsnak és követhetetlennek tűnhet néhány része, így ez segítlek a becsatlakozásban. Habár, minden új gyakorlatsort az első pár alkalommal részletesen átnézünk és begyakorlunk, ezt minden alkalommal és minden új becsatlakozónál nem kivitelezhető.

Jó tudni!

 • Kb. 1,5 órán keresztül tart, de kevesebb biztos nem lesz.
 • Kérlek érkezz 5-10 perccel kezdés előtt.
 • Ha először jössz, kérlek érkezz 15 perccel hamarabb, hogy esetleges technikai problémákat kezdésre már elhárítsunk, illetve el udjak mondani pár kezdeti hasznos tanácsot az órámmal kapcsolatban.
 • Ivószünetek lesznek, ezt jelzem mikor lehet inni. Készülj vízzel, vagy pl. izótóniás itallal, és lehetőleg ne cukros vagy szénsavas lötyivel. :)
 • Hasznos ha van, de nem kötelező: kis törölköző, jógaszőnyeg, szőlőcukor.
 • Ajánlott kb. 1 órával kezdés előtt enni, hogy az ne gátolja a mozgást, de legyen erőd.
 • Ha az órán nem értesz valamit rögtön, kérlek először jelezd kérdezési szándékod.

További előnyök...

Míg rendszeresen jársz órákra, részese lehetsz egy sportos és táncos csapatnak Discord-on, akikkel inspiráljuk egymást a fejlődésben. Ellátjuk egymás hasznos tippekkel, trükkökkel, mind a helyes gyakorlatok kivitelezésével, táplálkozással, étrend-kiegészítőkkel, vitaminokkal és akár receptekkel kapcsolatban, de akár bármi másban.

Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben most jársz nálam először, kérlek írj rám privát üzenetben Discord-on, vagy írj Messengeren vagy e-mailben.